Viini Wine Awards 2018 -gaalaillallinen

Vanha ylioppilastalo, Helsinki

Keskiviikkona 14.11.2018 klo 18-22

Tule juhlimaan kanssamme suomalaista viinikulttuuria ja Viini-lehden Vuoden viinejä 2018. Gaalaillallisella paljastetaan Vuoden puna- ja valkoviini ja palkitaan muut Viini Wine Awards 2018 maininnan ansainneet viinit.

Tilaisuudessa nautitaan herkullinen viiden ruokalajin illallinen. Illallismenusta vastaa neljän huippukokin supertiimi Linnea Vihonen, Antti Vahtera, Markus Aremo ja Arto Rastas.

Juhlassa esiintyvät UIT:n näyttelijä Sari Siikander ja koreografi Mikko Ahti. Illan juontaa radio- ja televisiojuontaja Jenni Alexandrova yhdessä kokki ja ruoka-stylisti Alex Nurmen kanssa.

5 ruokalajin illalliskortti viineineen vain á 159 € + palvelumaksu 2,50 €/kortti.

Pukukoodi: tumma puku

HUOM! Paikkoja rajoitetusti – osta lippusi nyt Osta lippuja -painikkeesta!

Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot osoitteeseen viinilehti@viinilehti.fi otsikolla ”Viini Wine Awards/allergiat” ja lisääthän viestiin tiedon pöytävarauksestasi (paikka- ja pöytänumero)

Alla olevasta kuvasta näet paikkakartan. Istumapaikat myydään ja täytetään järjestyksessä. Ethän jätä turhia välejä.

Tapahtuman järjestää Viinilehti Oy. Pääsylippujen ja alkoholin myynnistä sekä anniskelusta tapahtuman aikana vastaa Royal Ravintolat Oy ( y-tunnus 0750509-5) / Vanha ylioppilastalo ( anniskelulupanumero 30045932).