Menu

Tilaisuudessa nautitaan herkullinen viiden ruokalajin illallinen. Illallismenusta vastaa neljän huippukokin supertiimi. Jokainen ruokalaji on suunniteltu täydelliseksi makupariksi sen kanssa tarjottavan viinin kanssa. Tämän vuoden menusta vastaavat Linnea Vihonen, Antti Vahtera, Arto Rastas ja Tero Mäntykangas.

Ohjelma

Ovet avataan kello 17 ja ohjelma alkaa kello 18 – saavuthan paikalle hyvissä ajoin! Palkinnot jaetaan ja esiintyjät esiintyvät illallisen lomassa. Illan juontavat pitkän linjan juontaja, mediapersoona sekä kansanedustaja Jaana Pelkonen yhdessä keittiömestari, keittokirjailija, tv-kokki ja ravintoloitsija Kari Aihisen kanssa. Illan esiintyjänä Ressu Redford.

Pukukoodi: juhlava pukeutuminen

Ressu Redford on pitkän linjan muusikko, joka on hurmannut Suomen kansaa jo vuosikymmenien ajan. Artistin ura käynnistyi 1980-luvulla Bogart Co. -yhtyeen keulahahmona, jonka jälkeen hän siirtyi menestyksekkäälle soolouralle. Isoilla pop-hiteillä kotimaiseen musiikkikenttään jälkensä jättänyt artisti tunnetaan muun muassa hiteistään Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat, Kuka on se oikea ja Älä mee. Vuoden 2019 alussa Ressu Redford teki uuden musiikillisen paluun yli kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen. Tähän mennessä hän on julkaissut kaksi singleä, Se olit sina sinä ja Viimeinen päivä, joista jälkimmäisellä vierailee Suomen ykkösartisti Pyhimys. Kummatkin kappaleet ovat saaneet paljon radiosoittoa ja niitä on kuunneltu suoratoistopalveluissa lähes miljoona kertaa.

Tapahtumassa kuullaan mm. Ressun uuden singlen ensiesitys. Kaiken lisäksi Ressu on hyvin kiinnostunut viineistä, hän  tilaa paljon erikoisviinejä ulkomailta.

Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestetään Hilton Kalastajatorpan Pyöreässä Salissa Helsingissä.