Viini Wine Awards -palkintogaalassa nautittiin upea neljän huippukokin laatima menu! Jokaisesta ruokalajista löydät reseptin klikkaamalla ruokalajin nimeä tai osoitteesta tai menemällä osoitteeseen vanha.viinilehti.fi.
Keittiön tervehdys
Rapeaa kylmäsavuhärkää, ruby-suklaata ja timjamia
Vuoden samppanja 2018
Champagne Charles Heidsieck Brut Réserve
***
Kuhaa à la Antti Vahtera
Mausteista öljyä ja briossia
Vuoden valkoviini 2018
Steininger Reserve Loisiumweingarten Grüner Veltliner 2016
***
Paahdettua maa-artisokkaa à la Linnea Vihonen
Pikkelöityjä rouskuja, rapeaa kvinoaa, ´kaviaaria´ ja hollandaise
Vuoden roseeviini 2018
Escapada Vinho Verde Rosé 2017
***
Ylikypsää porsaanposkea à la Arto Rastas
Valkosipuli-perunapyree, sieniä ja kasviksia Burgundin tyyliin
Vuoden punaviini 2018
Leyda Las Brisas Pinot Noir 2016
***
Juustolautanen
Tête de Moine
Le Gruyère Rèserve
Appenzeller Extra
Vuoden punainen hanaviini 2018
Gnarly Head Old Vine Zinfandel 2016
***
Suklaa-mantelitorttua à la Markus Aremo
Portviinillä maustettua viikunaa ja mantelijäätelöä